• 8 jahvatusastet, mis on spetsiaalselt välja töötatud sobima kõigi kohviubade sortidega
• 3 tõmbetemperatuuri taset, mis kohanevad ubade sordi ja nende röstimisastmega
• Täielik baristakomplekt aitab jahvatamise ajal tekkiva segaduse kõrvaldada ja juhendab täpset tampimist
• MyLatte Art aurutoru sobib suurepäraselt siidiselt sileda mikrovahu valmistamiseks
Tarne võimalused
Sobilik tarneviis vali ostukorvis
23. - 26. november
Stabiilse temperatuuriga pruulimine
Vee temperatuur on kohvi ideaalse pruulimise konsistentsi jaoks ülioluline. Aktiivne temperatuurikontrolli tehnoloogia tagab ideaalse ekstraheerimise tagamiseks stabiilse veetemperatuuri kogu kohvi valmistamise protsessi vältel.
3 tõmbetemperatuuri
Erineva röstimisastmega erinevad kohviubade sordid vajavad parimaks ekstraheerimiseks oma kindlat temperatuuriseadet.
La Specialista Arte pakub kuni 3 infusioonitemperatuuri profiili, mis vastavad temperatuurivahemikule 92–96 °C.
Suurepärane vaht
Täiusliku cappuccino valmistamiseks on kõige olulisem piima vahustamine õigel viisil, mis ei pruugi olla lihtne ülesanne.
Mikrovahu tekstuur ja temperatuur on kaks elementi, mis kombineerituna mängivad soovitud tulemuse saavutamisel olulist rolli.
3 eelseadistatud retsepti
Saad valida espresso, kuuma vee või Americano ja masin valmistab soovitud retsepti otse Sinu tassi. La Specialista Arte on varustatud veetilaga, mis on spetsiaalselt loodud kuuma vee valamiseks otse tassi Americano/Long Black jookide valmistamiseks.
Espressomasin
Üldised parameetrid
Mõõtmed
Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.
Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.
Hetkel arvustused puuduvad.
Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.