Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

neljapäev, 19. jaanuar 2023

Tefali Optigrilliga kestab grillihooaeg terve aasta!

Elektrigrilliga saad nautida hõrgutavaid roogi igal ajal, külmast tuulest või vihmahoost hoolimata.

Tefal Optigrill koos grillil valmistatud lihaga

Grillimine on kindlalt üks paljude inimeste lemmiktegevusi, mis hoogustub eriti suveperioodil. Lisaks sellele, et grillimine on suurepärane viis nautida maitsvat toitu ja veeta aega pere ja sõpradega, vähendab grillimine ka liha rasvasisaldust ning annab köögiviljadele omapärase maitse.

Miks valida Tefal Optigrill?

  • Lihtne kasutada. Optigrillil on ühe nupuvajutusega valitavad küpsetusprogrammid, mille abil saab valmistada punast liha, linnuliha, kala, peekonit, vorste, burgereid ja võileibu. Lisaks on olemas ka sobiv režiim külmutatud toidu jaoks.
  • Automaatne küpsetussensor tuvastab küpsetusplaadil oleva toidu hulga ja paksuse ning reguleerib vastavalt sellele temperatuuri ja küpsetusaja täpselt parajaks.
  • Optigrilli küpsetusplaadid saab asendada ka juurde ostetavate vahvliplaatidega või küpsetusvormiga muutes kompaktse seadme tõeliselt universaalseks köögiabiliseks.
  • Lihtne puhastada. Eemaldatavad küpsetusplaadid saab lihtsalt ja kiirelt pesta käsitsi või nõudepesumasinas.
  • Tänu kompaktsusele mahub ka väiksemasse kööki.

Valik lihtsaid ja maitsvaid retsepte Tefal Optigrilliga:

Parmesani-ürdikartulid


Neljale inimesele
• 1 kg kartuleid
• 2 sl oliiviõli
• 50 g parmesani
• 1 tl ürte (rosmariini, tüümiani, loorberit)
• 1 tl soola
• värskelt jahvatatud musta pipart

Säti grill tööle, vali automaatprogramm ja vajuta OK-nupule. Pese kartulid, lõika need 1 cm paksusteks viiludeks ning sega oliiviõli, ürtide, soola ja pipraga. Kui grill on saavutanud õige temperatuuri, säti kartuliviilud (ühekordselt) grillile. Küpseta, järgides juhiseid grilli ekraanil. Aseta valminud kartulid taldrikule ja puista peale värskelt lõigatud õhukesi parmesanilaaste.







Mahlane küljesteik


Neljale inimesele
• u 750 g lihaveise küljetükki (flank-steik)
• kimp peenelt hakitud koriandrit
• 50 ml laimimahla
• 2 sl õli
• 2 hakitud sibulat
• 6 purustatud küüslauguküünt
• 1 väike roheline paprika
• 1 sl jahvatatud köömneid
• ½ tl soola

Sega koriander, laimimahl, õli, küüslauk, sibulad, paprika, sool ja köömned. Määri lihatükk seguga ning aseta see neljaks tunniks külmikusse marineerima. Seejärel tõsta liha toatemperatuurile ja eemalda marinaadist. Säti grill tööle, vali õige programm ja vajuta OK-nupule. Kui grill on valmis, pane liha küpsema. Järgi juhiseid tablool, kuni saavutad soovitud küpsusastme. Kui liha on valmis, aseta see lõikelauale, lase sel 5 minutit „puhata“ ning lõika õhukesteks viiludeks.





Grillitud mee-sinepi kana kintsuliha


Neljale inimesele
• 50 ml mett
• 2 spl teralist Dijoni sinepit
• 50 g parmesani
• 3/4 tl soola ja pipart
• 1/2 tl kuivatatud tüümiani
• 2 hakitud küüslauguküünt
• 4 kondita ja nahata kanakintsu

Käivita grill, vali kanaprogramm ja vajuta OK-nupule.
Sega mesi sinepi soola, pipra, tüümiani ja küüslauguga põhjalikult läbi.
Tõsta 2 spl segu kõrvale.
Määri küpsetusplaadid kergelt küpsetusõliga. Aseta kana grillile ja sulge kaas. Tõsta grillilt ja pintselda pealt ülejäänud seguga.
Serveeri koos aurutatud riisi ja köögiviljadega










Lõhe tilli-hapukoore kastmega


Neljale inimesele
• 175 g hakitud värsket tilli
• 50 g hakitud šalottsibulat
• 30 ml sidrunimahla
• 2 tl peeneks riivitud sidrunikoort
• 2 hakitud sibulat
• 1 hakitud küüslauguküüs
• 3/4 tl soola ja 3/4 tl pipart
• 50 ml oliiviõli
• 125 g 10% hapukoort
4 lõhefileed, u. 100-125 g/tk

Haki till, šalottsibul, sidrunimahl, sidrunikoor, küüslauk, 1/2 tl soola ja pipraga köögikombainis peeneks. Vala töötava köögikombaini anumasse aeglaselt juurde õli. Jaga segu kaheks ja sega üks osa hapukoorega. Maitsesta lõhe ülejäänud soola ja pipraga. Pintselda lõhet ilma hapukooreta tilliseguga. Lülita grill sisse, vali kalaprogramm ja vajuta OK.  Määri küpsetusplaadid kergelt õliga. Kui grill on piisavalt kuum, aseta lõhe grillile ja sulgege kaas. Küpseta, kuni indikaator on kollane või annab märku pooltoorest küpsetusastmest. Nii saad tõeliselt restoranikvaliteediga lõhe. Serveeri koos varem valmistatud hapukoore-tilliseguga. Lisa aurutatud köögivilju, keetud või ahjukartulit.